lauantai 21. toukokuuta 2011

Laiska lauantai

Isäntä on reissussa harrastamassa ja kun tuntui, etten saanut oikein mistään hommasta kiinni, päätin laiskotella Rinsessan kanssa.

Pakkasin autoon päivän tarpeet, Rinsessan, itseni ja koirista Hurjan ja Hemin.

Laiskottelu aloitettiin hakemalla lähikaupasta (Siwa, matkaa 7km) jäätelö ja tupakka-aski. Jätskiä nauttiessani koitin saada jonkin sortin reissusuunitelmaa aikaiseksi. Koska vakikirppari Ulvilassa ei ollut vielä auki, suuntasin auton kohti Hong Kong:a (siis sitä kauppaa, ei kaupunkia). Humala sai kyytiä ja kukkapenkkiin tuli muutaman perennan mentävä reikä. Rinsessan avustuksella sain rehut ostettua (juu, en tosiaan muista enää nimiä, ostan kuvan perusteella mutta joku härkäjuttu oli ainakin yksi).

Kukkakaupasta auton nokka kohti saksalaisten Siwaa ja sieltä mukaan muutama lauantaitarjous. Koskapa olin jo käytn kaupungin toisellakin laidalla, voitiin palata Ulvilan kirpparille (järkevää reittisuunnittelua ennen kaikkea..). Kirpparilta ei tällä kertaa tarttunut mukaan kuin muutama paita Rinsessalle, kenkiä ei edelleenkään =o/
Kirpparin jälkeen päätettiin Rinsessan kanssa lounastaa ja suoritimme sen (vastoin tapojani) paikallisessa Hesessä. Nälkä toki lähti, ei tosin tarvitse taas hetkeen poiketa kyseisen ketjun puljuihin..

Tästä alkaa se koiramainen osuus

Kirpparillaja Hesellä saatiin tuhottua sen verran aikaa, että päätettiin lopettaa laiskottelu Kaasmarkun mätsäriin.

Kannattuksen(kin) vuoksi ilmoitin molemmat mukana olevat loppakorvat kehään. Tässä mätsäriässä (toisin kuin siinä, jossa pääsiäisenä kävimme Hemin kanssa) oli pienillä koirilla pöytä, tuomari kävi jokaisen koiran todella huolellisesti läpi ja palkinnotkin oli hyvät: BIS sai 100€:n lahajkortin Mustiin ja Mirriin vs. pääsiäisenä Hemi oli BIS ja sai RC:n muoviämpärin, ja lahjakortin laivalle (siis sellaisen, joita saa TaxFreesta, kun ostaa riittävän ison mällin ja joita tulee postissa). Hemi esiintyi melko mallikelpoisesti, itseasiassa seisominen sekä pöydällä, että maassa meni hyvin mutta liikkumisessa tuppaa olemaan joko liikaa vauhtia tai kirstu maassa. Hemi oli pikkupentujen punaisten "viides" (ei siis sijoituttu).
Hurja pääsi mukaan ihan vaan mielenvirkistykseksi, jos vaikka laittaisi sen kesän aikana johonkin näytelmään. Huua seisoi kuetn aina: maassa vapaasti, häntä ylhäällä ja pöydällä pönötti tutkittaessa asenteella: "äkkiä sitten, et pääsen pois". Tuppasi se Huuankin kirstu liikkeessä maahan menemään tai sitten tuijotti mua liikaa. Pikku muistuttelua siihenkin siis. Hurja oli pienten punaisten kolmas ja sai palkinnoksi, nahkaluun, hammasharjaluita, RC:n näytepusseja, keksejä ja lelun ja 9€: RC:n lahjakortin (kun osaa väh.10kg). Ikävä vaan että lahjakortti on Kokemäen M&M:n, jossa me ei käydä, eikä varmaan tule lähdettyäkään, kun ei ole mikään pakko tuota RC:a ostaa. Että jos joku ko. liikkeessä käy RC:a ostamassa, ilmoittaa vaan niin saapi lahjakortin.

Kotiin päästiin alkuiltapäivästä. Koirat laitoin tarhaa ja evästettiin Rinsessan kanssa, jonka jälkeen otettiin molemmille tarpeelliset kainalopäiskärit =o)

>Inkalle ja Peikolle kiitokset mätsäriseurasta!

Ei kommentteja: