tiistai 18. elokuuta 2009

NOU reenit

Tänään alkoi siis syssyn treenit.

Mukana oli mukavasti uusiakin koiruuksia ja nyt mukana prosentuaalisesti enemmän myös muita noutajia, kuin kultaisia, unohtamatta Niilo THE seisojaa.

Ihan lupaavia oli mun mielestä kaikki koirat (nuorisojengiä eniten) ja mukava oli nähdä, miten kevään kurssilaiset oli kesän aikana kehittyneet. Eikä siis vähiten ne ohjaajat.

Ei niin kivaa oli sitten tase Hakken riistan käsittely =o/ Intoa on valitettavasti hiukan liikaa... ja sen kyllä sai vaaku tuta...

Noh, enpä mä kyllä ole ainakaan vielä niin kovin huolissani, koiralla on ikää alle 1/2 v. Eikä isänsäkään ollut tuossa vaiheessa niin kovin hellä.
Hakke taitaa isänsä tapaan jäädä pienelle riistatauolle ainakin puoleksi vuodeksi. Pelkoa siitä, ettei riistaa ottaisi ei ainakaan ole olemassa.

Treenaamassa oli nyös Hilla.
Hillallakin tuntuisi olevan melkoisesti kiinnostusta riistaan. Hilla saapi varmaan riistan kanssa jonkun verran touhutakin, ei kuitenkaan ihan mahdottomasti Hillakaan. Hillan kiinnostus meni ensimmäisellä kerralla selvästi hajupaljouteen ja tilanteeseen. Mukavalta vaikuttaa kuitenkin Hillankin meno =o)

Näillä mennään ja tästä on hyvä jatkaa

Ei kommentteja: