sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kisakauden korkkaus

Tänään agiliideltiin (luulin tosin aamulla, että menis enempi alikiidoksi) WeCAn perinteisissä loppiaiskisoissa.

Ilmoitin molemmat kisakoissut (=Hupi & Hurja) kaikkiin kolmeen starttiin. Juostavana oli siis kuusi starttia.

Jo eilen illalla aloi auton tuunaus ja vaatteiden kasaus, sen verran oli pakkasta luvattu. Mitä ilmeisimmin esivalmistelut onnistuivat, kun kukaan meistä kolmesta ei palellut . Itseltä jäi käyttämättä yhdet vilasukat ja kaksi fleeceä, koirat ei tarvinneet kuin yhdet takit vaikka mukana oli molemmille kaksi takkia.

Auton sikaosaston (=mun hienon uuden autohäkin) tuunasin pohjasta normin jumppapatjan & karvapeiton lisäksi uretaanilevyllä ja täkillä. Häkin päälle vippasin kisapaikalla EA – pakkauksesta avaruuspeiton. Pikkusen kyllä harmittaa, ettei tullut sitä lämpimittaria mukaan, olis ollut kiva katsoa, kuinka lämmin koirien omassa avaruusaluksessa oli. Joka tapauksessa koirat tarkeni ja häkki tuntui selvästi lämpimältä.

Tulokset sitten. Ne meni kyllä yli odotusten.

Hurjalle mukava, joskin hitaat radat. Ekan radan hitaus taisi tulla keinulta, toisella radalla Hurja oli kovin puutuneen oloinen. Toisen radan jälkeen oli jo varma, ettei kolmannesta tule mitään. Vielä mitä, Hurja otti sopivan mittaiset kauneusunet ja kolmannella radalla meno oli taas varsin mukavaa. Em. ongelmien lisäksi meitä vaivasi Hurjan kanssa taas putki. Hurjalla kun on aika ajoin tapana mennä aivan selvästä putken suusta ohi tai vaihtoehtoisesti heittää uukkari putkella.

Hurjan tulokset:
kisa A: aikavirhe +0,01, ratavirheet 5, tulos 5,01, sijoitus 3/10
kisa B: av. 0,76, rv 10, tulos 10,76, sijoitus 6/12
kisa C (hyppyrata): av. 0,39, rv 5, tulos 5,37, sijoitus 4/10

Hupin kanssa olin takuuvarma, että koiruus lähtee totaalisesti vanttuusta. Hupin kanssa en ole treenannut puoleen vuoteen ja ryhmässä olen sen kanssa ollut viimeksi ties koska.

Hupipa päätti olla tänään kiltti poika ja enemmän kuin hyvin kuulolla. Kuuloelinten ja ehkä hiukan ohjaajankin ansiosta päivä päättyi mukavasti Hupin ensimmäiseen nousunollaan =o)

Erityisen iloinen olen kepeistä ja kontakteista, jotka meni ihan kuin niitä olisi paljonkin treenattu.

Hupin tulokset:
kisa A: av. -10,43, rv 5, tulos 5, sijoitus 5/35
kisa B: HYL
kisa C (hyppyrata): av. -7,11, rv 0, tulos 0, sijoitus 4/30!!

Päivälle tuli taas ihan kivasti mittaa, vaan mikä siinä on hyvässä porukassa päivää viettää. Ja taisin saada päivän aikana ainakin yhdessä ihmisessä lievän shokki – ilmiön aiheutettua ;O)

Ei kommentteja: