tiistai 17. elokuuta 2010

Taivuttelua

Ja Hilla sisko kera pupun:

Noin viiden vuoden tauon jälkeen mullakin on ”oma” taivutettava =o)
Tultiin Juhan kanssa siihen tulokseen, että minä treenaan Hakken kanssa ainakin sen verran, että vien sen taippareita kokeilemaan. Juha hoitaa tuon käytännön puolen touhut.

Tänään taivuteltiin Hakkenkin kanssa pitkästä aikaa ja tuntuu se taipuvan!
Hakuruutu tehtiin kahteen otteeseen: ensin päivällä ”puhtaalla alueella” (=ei muita koiria käynyt ennen) ja illalla vielä, kun muutkin tuli treenaamaan, samassa paikassa, jossa oli muutkin jo touhunneet.

Päivän treeni meni täysin yli odototusten, Hakke haku hyvin nopeasti 5 vaakkua kuudesta ja palautti jokaisen siististi edessä istuen.

Illan vaakutkin tulivan ihan jees, mutta aivan selvästi toisten hajut häiritsivät keskittymistä, joka oli kyllä arvattavissakin. Palautukset edelleen mallikelpoiset. Treeniä siis ”käytetyllä” alueella.

Illan päätteeksi tehtiin vielä jäljet pupulla. Pupu olikin ainakin minulle se suurin jännityksen kohde. Hiukan epäilin Hakkea, en niinkään sitä, löytääkö, enemmänkin sitä, palauttaako... Hakke kun pääsi tuossa vuosi sitten syömään oravan ja sen jälkeen tuo turkktavara on ollut hiukan turhan maistuvaa.

Nyt Hakke meni siis ekaa kertaa ilman liinaa mutta vielä halusin jättää jäljen tekijän puskaan kyttäämään, mitä pupulla tapahtuu. Jäljestäminen meni hiukan niin ja näin, enemmän oli hakua tekemässä ja pienen avunkin tarvitsi. Joka tapauksessa, jäljen tekijän mukaan pupulle tullessaan Hakke nappasi pupun siististi mukaan ja lähti palauttamaan. Hyvä Hyvä!

Nyt täytyy varmaan suunnitella jo tälle syksylle jotain koetta...

Parit kuvan Hakken vaakun palautuksista

Ja Hilla sisko kera pupun

Ei kommentteja: