tiistai 24. elokuuta 2010

Taivutusta vaakuilla

Vuorossa hakua vaakuilla.

Ruudussa oli tällä kertaa viisi varista ja se oli eri puolella tietä, kuin yleensä. Tämänpäiväinen maasto on avoimempaa ja kuivempaakin + koiran näkee oikeastaan koko ajan.

Treeni meni melko hyvin, joskin toivomisen varaa on edelleen. Toki tuo työskentely saattaisi taippareissa riittää mutta ainahan sitä sopii toivoa enemmän.
Ensimmäiset lähetykset meni lähinnä ulkoiluksi, vauhtia oli taas kerran enemmän kuin järkeä =oP. Kolme vaakkua löytyi, joskin turhan paljon Hakke joutui tekemään töitä niiden eteen. Koska tuo kolmannen vaakun kohdalla koira teki hyvin töitä ja oli muutenkin kuulolla ja töissä, en ottanut enempää. Neljäs olisi kuitenin ollut meikäläisen tuurilla ”työn takana”. Yllättävän vähän hajut ja ihmiset koiraa häiritsi, ne kun tuntuu olevan tuolle maalaistollolle joskus enemmän kuin mielenkiintoisia. Hakken riistankäsittely on taasen moitteetonta ja vaakku pysyy suussa myös istuessa, kun se vielä hetki sitten tipahti maahan samalla, kun persasus tipahti maahan.

Tästä on hyvä jatkaa, enkä ainakaan vielä ole heittänyt kirvestä kaivoon tämän syksyn taippareita ajatellen, vaikka ei meillä kiire ole ja keväälläkin ehditään ihan hyvin ;O)

Ei kommentteja: