perjantai 19. elokuuta 2011

NäytelmiäJoku kummallinen näyttelykärpäsenpoikasen purema on saanut aikaan jokusen ilmon laittamisen. Pääsääntöisesti mukana on ollut Hirmu mut mutta Hurja ja Hemikin on päässyt sahapukkeilemaan. Hupi pääsee aikasintaan vetskuihin (jos sinnekään), Hupilta on nimittäin yks alaetuhammas (huomasin sen kyllä heiluvan) jäänyt jonnekin matkan varrelle, niin tiedä sitten kuin tarkkoja noi tuomarit on..

Kotinäyttelyyn Porin Inttiin 30.7 piti (tuomarista huolimatta ;o)) laittaa joku... Laitoin sit Hirmun ja Hurjan. Ensimmäistä kertaa poika voitti isänsä ja Huua oli VSP kera CACIBin, Hirmu ei Arvo Rajalan mielestä ollut SAn arvoinen mutta ROPvetsku kuitenkin ja ison kehän pyörähdys päästiin suorittamaan.

Turun KR näyttelyyn 14.8 ilmoitin Hirmun ja Hemin hyvän tuomarin perässä. No juu, ylläri pylläri beaget oli tuomarimuutoksen kourissa... En mä sitä sano et Erja Nummikaan paska on mutta päähän otti kyllä vietävästi, kun kerrankin olis voinut olla ihan oikea, ulkolainen tuomari... Tuloksiin pitää olla tällä(kin) kertaa tyytyväinen. Hemi PU2 ja SERT, Hirmu PU3 ja ROPvet. Riikalle kiitsa mahtavasta reissuseurasta ja Hirmun esittämisestä. Kotiin autossa matkasi 2x SERT (Hemi ja Wilson ), ROP & RYP2 (Veeti )ja ROP vet (Hirmu)

Kolmeen näyttelyyn on nyt koiria ilmoiteltu, seuraavana vuorossa Tervakoski, jonne autossa matkaa Hirmu ja Hupin tyttö Hilla.

Ei kommentteja: