torstai 25. elokuuta 2011

Aamupäivän reenit Tupalassa.


Kokoonpanona Mää, Rinsessa, Hemi, Hupi + Janika & Minna koiruuksineen.

Aiheena tottis (ja pikkumalikka sai maistella makkaraa jäljellä).

Hemin kanssa treenit meni lähinnä mun seisoskeluksi narun nokassa kentällä. Hemi treenaa nykyään vain, kun itse tyrkyttää. Nyt kokeilussa siis tällänen beaglen kanssa... minä passiivinen, koira aktiivinen (in my dreams =oP). Eniveis, hyvin on luonannut jo Ulasoorissa ja näyttelytreeneissä, Tupalassa ei vielä hyvin kertaakaan. Toki, Tupalassa on nurmikko (=paaaljoon haisuja) ja tänään lisänä Janika kusettamassa sakkiaan.
Mulla ei siis hermo ole sieltä pisimmästä päästä ja 30s tuntuu iäisyydeltä. Tänään hermo kuitenkin piti sen verran hyvin, että Hemi sai palkkaakin. Aikansa hörhöiltyään (narun nokassa) ja Janikan sakin haukuttuaan, tyrkytti pariinkin otteeseen maahanmenoa ja saatiin kaksi palkkaamisenarvoista sivulletuloakin (nämä pienillä avuilla). Jei (pieni sellainen). Ehkä tämä tästä.

Hupin kanssa piti treenata ruutua mutta merkit jäi kotiin... Otettiin sit seuraamista, huomio erityisesti käännöksissä ja nimenomaan niiden loppuunasti viemimisessä niin ettei napsu yli kuitenaan. Fiilikset oli kokonaisuutena jees ja huomatus piti antaa muutaman kerran.

Noutoa piti sit tietty kokeilla kans. On se vaan kumma, et se ensimmäinen palautus pitää jättää kilometrin päähän :o( Tälle on nyt pakko tehdä tosiaan jotain, jos meinaan vielä joskus tuon rakkineen kanssa kisata...

Kuvasaastetta ©Janika
Ei kommentteja: