torstai 16. heinäkuuta 2009

Hyvelän haut

Torstaiseen tapaan Ooppelin nokka kohti Pervonmäkeä.

Eka oikealle, n. 20 metriin.
Loistava ilmaisu, tosin häiritsi maalimiestä jonkun verran.

Toinen pisto vasemmalle etu nurkkaan, josta eteni ihan jees ja nosti ukon pressun alta.
En ehtinyt ihan ukolle asti, kun Hupi tuli jo pallo suussa vastaan. Käväisi kyllä mielessä, ett palkka tuli melko lyhyestä (tosin muuten loistavasta) ilmaisusta. Kehuin koiraa ja lähdin kohti keskilinjaa. Samassa pressun alta kuuluu:”Se jätti mut”. Täh? Jätti, ja sillä on pallo suussa?? Juuh, Hupi oli tosiaan laittanut kuonon kerran pressun alle ja täysin Minnan huomaamatta napannu pallon mukaansa ;) Kiero otus. Noh, eipä tuossa. Hyvin haettu ja ilmaistu joka tapauksessa.

Kolmas oikealle, taas n. Puoleen väliin.
Aivan loistava ilmaisu!!! Näin sen pitäisi mennä. Kävelin ukolle puhumatta mitään. Hupi vilkaisi kerran minuun päin, vaihtamatta paikkaa ja jatkoi vaan louskutusta =O) Kerran oli Janika joutunut puuttumaan, ettei tule liian liki.
Hupin lähentely-yrityksiin puututaan sanomalla normaalilla äänellä ”maahan”, jolloin Hupi ottaa metrin verran pakkia ja yleensä menee myös maahan (toisinaan jää istumaankin kyllä).

Kaksi viimeistä lähti hillutellen yhtä aikaa metsään. Näille en mennyt ja palkkana ruoka.
Ensin vasen. Löysi hyvin. Aloitti hyvin hyvän ilmaisun, kunnes se katkesi. Jatkoi hetken päästä uudelleen. Koiruus oli kuulemma pikipäin poikennut läheisessä kuraojassa.

Viimeinen oli oikean paskahuussi piilo, jossa oli ongelmia sekä kisoissa, että viime viikon treeneissä.
Yllättävää kyllä, meni ekalla lähetyksellä suoraan piilolle (vaikka vieressä menee iihaana oja). Pyöri aikansa mutta tuli (ojan kautta, tietenkin) pois =o/.
Pientä motivointia ja uusi lähetys. Suoraan piilolle, jossa aloitti melko lailla heti ilmaisun.
Josko ens kerralla voisi aloittaa heti ekalla....

Kiitosta taas treeneistä asianosaisille!

Ei kommentteja: