sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Kaunismoppe ja Metallimusiikkia

Tänään auton nokka aamulla kohti Kihniön ryhmänäyttelyä.

Eilen illalla pesin (ja ihme kyllä laitoin oikein ajan kanssa) Hupin. Hurria en viitsinyt pestä, kun en ollut yhtään varma, otanko vaaria lainkaan mukaan. Hiukan suurempia siistein Riikan jokusen viikon takaisen trimmauksen jäljiltä.

Aamulla pakkailin autoa ja äätin kuin päätinkin ottaa Hurrinkin mukaan. Vaari kun pääsee niin harvoin enää mukaan reissuihin.

Ei ollut ihan huono päätös Vaariakin mukaan ottaa: Hurrille Raimo Louhion tuomaroidessa toinen SERTi ja VSP vet ja PU2- sija Riikan mukana olleen Veetin jälkeen (Onnitelut Veetin ROPista!!). Yhtä se vielä huutelisi... Johonkin varmaan ilmoan, jos tuossa kunnossa pysyy. Tai sit en
...

Hupille KÄY EH3 ja kyllä siihenkin olen tyytyväinen. Vauhtiveikko esiintyi energialatauksesta huolimatta kohtuullisesti, joltiseenkin koko aijan ne jalkaa maassa ;O)

Muutama kuva näyttelystä (©Rushes ja ©Pohjatalo).









Melkoista höökää näyttelystä kotiin, koirien ulkoilutus, ruokkiminen ja (omien) vaatteiden vaihto ja kohti Kirjuria äiskän toimiessa kuskina.

Keikka oli aivan loistava siitäkin huolimatta, että Mikko, Seppo ja Juha oli hukassa pari tuntia ja puhelinkin hukkui johonkin nurmikolle.
Kiitokset vaan kaikille seurasta, eikä todellakaan vähiten Minnille moshauskumppanuudesta =O) ja Miikkalle karpalorinksuista (kuittaan kyllä..)!!

Tänään toivuttiin reissuista ja en muista, koska olisi niskalihakset olleet näin jumissa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, kiitos vaan teille mahtavasta seurasta ja siitä olkapäänlainasta :)

TWa76 kirjoitti...

Ai sulla oli kirjurinluodosta lopputuloksena kipeä niska... mulla meinas lähteä ääni ;)