sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Haku ulvila

Vaihteeksi kakkostulos =o/ ja esineistä ”jäi kiinni” tälläkin kertaa. Hipsukoissa siksi, ettei muistakaan alueista täysiä tullut.

Suoritusjärjetyksessä:

TOTTIS

Seuraaminen: ok
Istuminen: ok
Maahanmeno & luoksetulo: muuten ok mutta Hupi meinas tulla suoraan sivulle. Korjasi kyllä omatoimisesti mutta korjauksesta johtuen jäi aika vinoon.
Seisominen & luoksetulo: tuli kuulemma muutaman askeleen perässä.
Tasamaannouto: Vanha jekku kaivettiin taas esiin, kerpele sentään. Lähti hyvällä vauhdilla mutta päätti purkaa paineensa vanhan tavan mukaan kapulan heilutteluun. Annoin toisen käskyn, jonka jälkeen palautti ok, joskin kaukana.
Hyppynouto: Liike sinällään ok ja pisteet meni työtapaturmasta. Hupi koski hiukan estettä jo menvaiheessa (tätä ei tee yleensä koskaan). Takaisin tullessa tuli vissiin laskuvirhe ponnistuksen kanssa. Hupi jäi munistaan esteeseen kiinni ja kaatoi melkein esteen peräänsä. Tiputti kapulan em. hässäkässä kapulan, nosti kuitenkin ilman eri käskyä. Palautus vino ja turhan kaukana.
Estenouto: OK
Eteenlähetys: ok
Paikallaolo: ok.
Tasamaa- ja hyppynouto pudotti ikävästi pisteet alle 80, 79.

Tuomarina: Harri Heikkonen
Siellä täällä arvostelussa mainittiin: ”saisi olla vieläkin nopeampi”. Noh, näinhän se tietenkin on, kun kyse on kuitenkin ylimmästä luokasta. Osaan liikkeitä saan varmasti Hupille nopeutta, kaikkiin en. Näillä mennään.

UKOT:

Ukoissa ei mitään kummallista tapahtunut. Pistoja tehtiin varmaan 7-8, ilmaisut jees, muttei missään tapauksessa mitkään erityisen hyvät. Aika riitti enemmän kuin hyvin.
Pisteitä 166
Tuomarina: Hannu Viertonen


ESINEET:

Yhden toi, muun ajan juoksi. Oikean peräkulman näin merkkaavan, ei vaan riittänyt motivaatio hakemaan riittävästi. Kolmannenkin yli oli kuulemma juossut mutta mun silmiin ei saanut tästä edes käryä.
Pisteet: 9
Tuomari: Harri Heikkonen

Yhteensä pisteitä siis: 254
Tasaista linjaa ollaan tänä vuonna paukutettu. Ne kokeet, joista on tulos tullut, on pisteiden osalta ollut haarukassa.

Mä niin mielelläni kyllä sen ykkösen tänä vuonna jostain hakisin....

Ei kommentteja: