tiistai 22. helmikuuta 2011

Hemi liitelee

Tai ehkei nyt kuitenkaan ihan vielä... Mutta siis hallilla oltiin treenaamassa ihan kaksin.

Alkuun tietenkin tökittiin taasen ja nyt otin jo jokusia askeleita pois kontaktin läheltä. Tökkimiseen lisättiin puomin alastulo n. Puolesta välistä ja koska alastulo ei tuottanut minkään sortin ongelmia, päätin sit ottaa riskin ja kokeilla koko puomia. Ensimmäisellä kerralla mietti ylösmenon puolivälissä, jatkaako vai ei ja sama ylösmenon ja tasaosuuden saumakohdassa. Kun nämä pohdittiin ”ajan kanssa”, ei niissäkään ollut muilla kerroilla mietittävää. Ja tietenkin pidin koiran narussa (ettei nyt tule kenellekään vääriä mielikuvia).

Kepite meni huomattavasti paremmin kuin viimeksi ja oon vissiin itsekin saanut oman liikkumiseni taas hanskaan, niin on Heminkin helpompi mennä. Koht silleen tarttis viritellä verkot tai ohjurit.

Mutkaputkea päästeltiin taas muistinvirkistykseksi ja nyt lihapullan voimalla jo ”lähettämällä”, eli jäin itse melko lähelle putken lähetyspäätä.

Uutena juttuna otettiin hyppyjä rimat maassa. Tai siis onhan me otettu yksittäisiä mutta nyt oli enimmillään kolme estettä. Hienosti menee jo sivekkeiden välistä (kunhan lihapulla ei ole ohjaavassa kädessä) ja pikkuhiljaa seurailee jo ohjaavaa kättä ja ohjaustakin.

Aika paljon tuossa tuli mutta siis pienissä rykeissä otettiin ja tauoilla tykättiin toisistamme (istuin maassa, Hemi ”sylissä” ja halailtiin (tarkoituksena siis olla yhtä siellä hallilla, jottei tulis haahuiluita/haisteluita tulevaisuudessakaan). Kokonaisuudessaan hallilla oltiin puolisen tunti.


Ei kommentteja: