lauantai 11. kesäkuuta 2011

Huh hellettä Kalajärvellä

Kello herätti aamulla 04 (Rinsessa meni jo illalla mummilaan ekaa kertaa yökylään) ja sen viis minuttia kun menin torkuttamaan, meinas sekoittaa koko aamun. Kahvia koneeseen ja ihanan viileään (reilun 20) keliin aamulenkille koko sakin kanssa. Hyttysetkin oli vissiin vielä unimasan maassa, kun suht rauhassa saatiin tallustaa.
Lenkiltä tullessa lisää kahvia koneeseen ja repun pakkaus: kamera ladattuine akkuineen ja tyhjine muistikorttineen, vaihtovaatteet, jokunen pullo kylmää kivennäisvettä, pari tölkkiä pilsneriä ja hyvä fiilis. Suuntana siis kultaistennoutajien erkkari Seinäjoen Kalajärvellä.
Ulvilasta nappasin kyytiin Johannan ja matka jatkui kohti Kiikoisia, jossa hypättiin Elinan kyytiin. Samaisessa autossa matkusti kolme Tuohikorven I pentua.
Parkanon jälkeen Porin kautta tulleet karauttivat ohi ja peräsin ajeltiin perille asti, ja hyvissä ajoinkin oltiin. Paikka oli mitä mahtavin ja kelikin suosi(?), koiria kyllä kävi väistämättä välillä sääliksi moinen helle, tosin urakkansa päättäneet pääsivät järveen vilvoittelemaan.

Omista koirista ei mukana ollut yhtään mutta kehässä tuli silti pari kierrosta kaarreltua.
Ensimmäisinä kehään astelivat Tuohikopelaiset: Iina, Ikaros (Karo) ja Iivari (Roope), meikäläisen hihnan päässä esiintyi varsin mallikelpoisesti Roope. Kaikille kolmelle KP, Iina PNP2, Karo PUP1 ja BIS2 pentu, Roope pikkupentujen toinen heti veljensä jälkeen. Onnittelut kasvattajille ja omistajille ja tietenkin myös isäkoiran porukoille!Roopen kanssa kehässä


PU-luokassa kirmasin vielä Veetin kanssa (ei sijoitusta).

Veeti


Tolkuttoman kuuman päivän kruunasi Riikan Wilsonin BIS1 sijoitus!! Eikä mennyt Riikan ja Hannan autolastillisella muutenkaan huonosti. Onnittelut!

Lopputohinoiden, kuvaussession, ruokailun ja autojen pakkaamisen (tässä olikin muuton hiukan suunniteltavaa, johtuen ruokasäkki ja pyttymäärästä) jälkeen viimeinen rutistus kohti Kiikoista, Ulvilaa (Johannan & Roopen luovutus) ja sitä omaa sänkyä... Kotoa lähdin viiden jälkeen ja takaisin olin kahdeksan maissa...

Koko poppoolle isot kiitokset matka ja näyttelyseurasta!! Tälläisessä porukassa pitkä ja kuumakin päivä menee melkein hujauksessa =o)
Päivän kuvasaalis löytyy täältä

Ei kommentteja: