torstai 2. kesäkuuta 2011

Vihdoin vauhdikkaita ratoja

Seuran omat kisat omalla hallilla, ykkösille ja kakkosille agiradat, kolmosille agi ja hyppäri.

Kisa-aamuna pakkasin jopa omaksi yllätykseksenikin kaksi koiraa, jotka oli molemmat ilmoitettu kisaamaan. Hurjan ja Hupin siis. Vielä illalla olin sitä mieltä, että Hupi jää kotiin, kun en ole sen kanssa treenannutkaan. Tämän vuoden puolella on Hupi ollut agiesteillä vissiin kaksi kertaa, eikä mitenkään loistavin tuloksin. Hupin on suorittanut kontaktit vähän sinne päin ja mä en vaan ehdi/osaa.

Tänään Hupi kyllä yllätti totaalisesti. Huolimatta levottomuudesta odotellessa, pysyi paketti jotakuinkin kasassa. Alun päätin ottaa yltiörauhallisesti, tuppaa nimittäin olemaan pikkusen sellasta vikaa, että jos hötkyän yhtään alussa, leviää ne vähäisetkin päässä olevat ohjauskuviot viimeistään puolivälissä.

Rata alkoi hypyllä, jonka kanssa suorassa linjassa oli puomi, tosin ennen puomia piti suortittaa mutkaputki, joten kiirettä en minäkään saanut oikein mitenkään päin aikaiseksi... puomin jälkeen pari hyppyä (toinen muuri), joiden väliin valssi (ja ehdin!) ja Aalle. Aalta putkeen, pari hyppyä ja takaisin putken jälkeen kepit, josta hypyille, joiden väliin olisi varmaan ollut hyvä tehdä takaaleikkaus (tai valssi, jota en edes harkinnut). Ei tullut takaaleikkaustakaan, vaan joku ihme sekamelska, joka tosin toimi (?!), loppuun rengas ja hyppy.

Kaikesta epäilyksestäni huolimatta selvittiin siis Hupin kanssa vallan mallikkaasti ja vauhdilla. Tulos 5 (muurilta lensi parit palat) ja aikaakin jäi käyttämättä 8,64s. Tuolla tuloksella mentiin ja pokattiin ykköspalli =O)
Hyvä me =o)

Hupin ja itseni mallikelpoisen suorituksen jälkeen oli tarkoituksena tsempata kunnolla Huuan radalle. Yritystä taisi ollakin... se ei vaan riittänyt ihan loppuun asti =o/
Alku oli reipas ja meno melkein vaan kiihtyi radan edetessä, josta johtuen en taas vaihteeks ehtinyt... Lopputulemana hylly toiseksi viimeiseltä esteeltä, joka oli rengas (Huua meni väärästä välistä ja ehti heti perään pomppaamaan viimeisenkin esteen). Ennen hylkyä, oli virheitä yhden kiellon verran.
Vaikka oma ohjaus oli taas luokatonta, voin olla (ja olen) tyytyväinen Hurjan vauhtiin, jollaista treenit on enteilleetkin...Tiedä vaikka laittaisin ilmoja menemään näistä muutamasta innostuneena...

Loppupäivän talkoilin mahtavassa porukassa niin tuomarinsihteerinä kuin konttorirottanakin.

Ei kommentteja: