keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Hakua dameilla

Tänään oli siis vuorossa vuoden ensimmäinen hakuruutu.

Ruutu tehtiin yhdessä Hupin kanssa, motivoituna siis. Ruutu oli kaksiosainen: tien vasemmalla puolella 7 damia, kaikki 100 - 150m:n päässä lähetyspaikasta.

Oikealle puolelle tehtiin lähihaku kolmella. Lähin on reilussa 10m:ssä ja kaksi muuta n. 50M:n päässä. Lähihaun kauimmaisille dameille piti ylittää tie.

Aloitettiin vasemmalta, josta tuli kolme reippaaseen tahtiin, tämän jälkeen otettiin yksi oikealta. Vasemmalta tuli vielä yksi reippaasti mutta seuraavalle Hupi piti vakuuttaa, että haettavaa on varmasti vielä. Muutaman roiskaus -lähdön jälkeen tuli vasemmalta dami, jonka jälkeen oikealta nostettiin taas yksi. Vasemmalta oli tarkoitus alunperin nostaa kaikki mutta koska edellisellä lähetykselllä takkusi, niin otettiin vain yksi ja viimeinen haettiin yhdessä pois. Lähihaun viimeinen (lähimmäinen) tuli reippaasti, heti kun Hupi tajusi, että kyllä se haju voi ihan oikeasti tulla tosi läheltäkin.

Hyvällä fiiliksellä jatketaan siis, tavoitteena edelleen suorituksista riippumatta meidän molempien omat mutta ennen kaikkea se yhteinen hyvä fiilis.

Ja koska keli oli varsin mukava, kuvasaastetta mukaan:Ei kommentteja: