lauantai 21. helmikuuta 2009

Vetelä viikko

Siis voi elämä kun on ollut koirilla (ja mulla) tylsä viikko.

Ei ole tullut paljoa sairasteltua viimeaikoina. Kuumetta on ollut viimeks tollanen viis-kuus vuotta sitten, räkää on tosin tullut useamminkin. No, nyt sitten sairastettiin. Sunnuntaina aloitin ja kun kerran olo oli jo parempi, niin pitihän sitä jo ennen puolta lähteä tuuletamaan seinille riekkuvia nuorisokoiria. En edes tehnyt kummempaa lenkkiä, pellola lähinnä riekutin... Ja kah, niin oli mukavasti kuume yli 39... Että olin kipeä, mulla kun kuume menee kaiken muun pa$**n olom lisäksi niveliin, jotka särkee kohtuullisesti.

No, nyt on tauti taisteltu hukkaan ja tänään tehtiinkin koko porukalla nautinnollinen peltoretki. Nuoriso piiputti juoksemalla tunnin lelujen kanssa joko (omatoimisesti tai niin, että viskoin niitä pitkin peltoa). Hirmu paineli menemään kirsu hankeen upotettuna kaikki mahdolliset jäljet ja Hurri kaivoi myyriä (tai kuten eräs niin viisas kysyi ”vai peltoa”).

Nyt ollaan jokunen tunti makoiltu ja kohta puoleen pikku palautuslenkille ja jotain ruokaa napaan.

Niin juu: jäi tän viikon tottistelut tekemättä, kun Minna ei huolinut mua torstaina treenaamaan (sen verran oli tekstarissa voimaa).

Ens viikolla sitten... samalla loppuviikkoa kohden voi ryhtyä jännäämään, mitä Oona maailmaan pyöräyttää ;O)


Päiviä 54
kuva©Pruuki








Ei kommentteja: