sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Vappuvieras

Koko vappu tehtiin remonttia/pihahommia. Ja koska äippä ja Juhakin (kiitos vaan) osallistuivat hommiin, oli meillä pieni karvainen vappuvieraskin. Hakke.

Älyttömän reispas koiranalku onkin. Ei paljoa pikkupoikaa hetkauttanut vaikka koko mun lauma mölisi tarhassa, sinne olisi silti pitänyt päästä, vaikka sitten ulkopuolelta kaivamalla. Muutenkin kaiki rempontin äänet otti todella rennosti, niin lautojen irtirepimiset kuin hakkamisetkin. Eikä kompuran äänetkään aiheuttaneet selän taakse kurkkaamista kummallisempaa reaktiota. Kaikkiin mun koiriin Hakke pääsi mös tutustumaan (yksitellen) ja Hurrin kanssa vietti ihan vapaastikin pihassa aikaa. Kaikkien kimpussa oltiin sumeilematta mutta Hurrin vakuuttava varoitusmurina meni kuitenkin perille.

Hienosti Hakke myös osasi rauhoittua nukkumaan niin kodinhoitohuoneeseen portin taa kuin autoon häkkiinsäkin.

Sunnuntaina kaivoin pakkasesta ekstemporee peuran kontin ja tirpan. Molemmat kiinnosti ja lyhyt jälki lähipusikkoonkin suoritettiin alkutohelluksen jälkeen hienosti!

Ja kyllä on pikkukoiruus hienosti opetettu pilliin. Olipa Hakke sitten puskassa touhuissaan tai nurkan takana, niin pillistä juoksi täysillä aina luokse =o)





Isä ja poika


Kuin kaksi marjaa??



Lisää kuvia mun kuvagalleriassa.

Ei kommentteja: