maanantai 11. toukokuuta 2009

Vuoden ekat haut

Juu, ei oo mitenkään jäänyt... Mut niinhän ne sanooo, jotta lahjattomat treenaa.
Koirassa yllättäen virtaa enemmän kuin EU-laki sallii. Onneksi oli itsella sen verran järkeä päässä, että lähidin lämmittelemään ajossa.

Pistot.
Oikea etu: suora pisto, aloitti hyvin ilmaisemaan mutta tuli pois tohkeissaan. Takaisin keskilinjalle ja uusi lähtetys. Ilmaisu muuten hyvä mutta pää kävi piilon sisällä.

Vasen etu, L, avoin piilo: Lähetin etunurkasta, josta oikaisi jonkun verran. Avoin piilo. Hyvä ilmaisu mutta tapojensa mukaan levonton piilolla. Sen mitä näin, välillä ilmaisi hienosti makuulta piilon edestä mutta kiersi piilon mielestäni ainakin kaksi kertaa. Kävi lippstä ”koittamassa” pari kertaa.

Kolmas edellistä vastapäätä, L, täysin avoin: Treenimäärään nähden järkyttävän hieno ilmaisu. Ilmaisi lähes koko ajan maaten ja sen minkä liikkui, varoi ukkoa.

Mukana oli myös vaarikoira 11v.
Vaarille otettiin yksi pisto (ei tuo kroppa enää kestä sitä, mitä pää veisi). Moppella oli ainakin kivaa ja nakkejakin tuli. Ja kun ukkoja oli vain yksi, kävi Hurri tarkistamassa vielä alueen, josko olisi joku eksynyt vielä metsään jäänyt.

Olipa pitkästä aikaa hauskaa kuunnella kahta täysin erilaista ilmaisijaa. Hupin haukku on kimakka ja nopeatempoinen. Hurrin enempi katu-uskottava, tasainen ja jos vakuuttava.

Kiitos, Minni, Janika ja Linda

Ei kommentteja: